Ruoka ja juoma

DeliberiMenu

Katso menu täältä!
Katso Iso Omenan menu täältä!
Lasten menu

DeliberiBites

Pikkupurtava, mikä ihana tekosyy pysähtyä hetkeksi!

Muutama pintxo tai pala lankkupizzaa piristää tilanteessa kuin tilanteessa. Kutsu koolle ystäviä tai vaikka koko suku. Ihanien, herkullisten suupalojen ja kuplivan äärellä parasta seurustella.

Deliberin pintxot eli pikkuiset, tikulla lävistetyt leipäset maistuvat aamiaisesta iltapalaan. Suunnittelemme, ideoimme ja maistelemme taukoamatta uusia herkullisia yhdistelmiä pintxo-valikoimaamme.

Nauti elämästä pala kerrallaan!

Lankkupizza – pala taivasta

Täytteistä voidaan väitellä, mutta parhaan pizzan tekee herkullinen pohja. Deliberin lankkupizzan pohja tulee suoraan Italiasta. Pizzapohjaa on nostatettu 72 tuntia, jonka jälkeen jokainen pohja on käsin venytetty omaksi taidonnäytteekseen. Pizzamme täytteet ovat tarkkaan harkittuja makupareja ja viimeistelyyn käytetään tuoreita yrttejä ja täyteläisiä kastikkeita.

Tästä pizzasta et jätä reunoja syömättä!

Raikkaat bowlit ja maukkaat burgerit

Nämä eivät ole perinteisiä poke bowleja, vaan itse kehittämiämme, raikkaista raaka-aineista tehtyjä, upeiden makujen DeliberiBowleja. Hurmaava yhdistelmä keveyttä ja täyttävää!

Burgereillamme on pitkä ja herkullinen historia. Satoi tai paistoi, burgeri on aina varma valinta.

Delicious!

Energiaa ja iloa raikkaista salaateista

Joskus tekee mieli tankata, toisinaan kevennetään. Deliberistä löydät herkut kevyempäänkin nautiskeluun.

Deliberin salaateista nauttii keho ja mieli. Runsaasti tuoreita kasviksia – kanalla, lohella tai ihan vegaanisena – sekä maut yhteen nivova kastike. Niistä on hyvän mielen nautinto tehty.

Kevyttä elämää ja mielitekoja – Deliberistä.

Lohisalaatti
Drinkit

Kuplivaa, drinkkejä, kahveja…

Poksautella voi koska vaan! Deliberissä on aina lupa nauttia ja ihanan elämän poksauttelusta voi iloita muulloinkin kuin juhlapäivinä. Pirskahtelevaa elämää joka päivä!

Juomalistamme ei lepää, vaan sitä kehitetään koko ajan. Meiltä löytyy samppanjan lisäksi monia tarkkaan maisteltuja kuohuviinejä.

Kuplivien lisäksi löydät varmasti lempparisi juomavalikoimastamme. Niin kahvin, teen, oluen kuin drinksujenkin ystävät ovat meillä kuin kotonaan.

Makeat herkut

Elämä on makeaa ja niin ovat Deliberin herkutkin! Kokeile makeaa sweet pintxoa.

Pientä makeaa tai koko kattaus herkkuja!

Makeat herkut

Lisää virtaa lounaasta!

Deliberin lounasta tarjoillaan joka arkipäivä. Suunnittelemme lounaat joka viikolle tuoreista sesongin raaka-aineksista. Haluamme toteuttaa jokaisen mieliteon ja etsimme uusia reseptejä jatkuvasti.

Lounaat tarjoilemme lautasannoksina.

Lunch well!

Deliberi Hansakortteli lounaslista
Deliberi Iso Omena lounaslista
Deliberi Jumbo lounaslista
Deliberi Keskuskatu lounaslista
Deliberi Tapiola lounaslista