Deliberi

Mielitekoja maailmalta suomalaisten sydämiin

Deliberiin on ihana törmätä, missä liikutkaan ja missä fiiliksessä oletkaan. Tunnelma ja tuotteet tarjoavat mielitekoja fiilikseen kuin fiilikseen.

Tule ja nauti runsaita annoksia tai pikkupurtavia – kenties lasillisella kuplivaa. Deliberin löydät kuudesta paikasta: Helsingin keskustasta, Flamingosta, Jumbosta, Ainoasta, Iso-Omenasta ja Turun keskustasta Hansakorttelista.

Deliberin sielu on bites&bubbles: herkullisia hetkiä ja pirteää oloa.

Jokainen ravintolamme on oma persoonansa, aivan kuten jokainen asiakkaamme. Ravintoloissamme on oma aurinkoinen henkilökuntansa ja oma välittävä johtaja, jotka yhdessä rakentavat ravintolasta vastustamattoman paikan pysähtyä nauttimaan elämästä.

Rakkaudella suomalainen perheyhtiö

Deliberin taustalla on suomalainen yrittäjäperhe. Perheessämme vaikuttaa vahva kaupallisen alan ymmärtäminen, joka tuo säväyksen uudenlaista intoa päivittäiseen ravintola-alan yrittämiseen.

Haluamme täydestä sydämestämme tuoda nykyajan ruokakulttuuria erirytmisiin ruokailuhetkiin.

Karri rakentaa ravintolat, Noora vastaa konseptista ja Matti laskee tuhatta ja sataa – niin laskimella kuin pakettiautollakin.

Seuraavat sukupolvet nähdään jo keräilemässä astioita pöydistä ja opettelemassa asiakaspalvelun aakkosia.

Kaikki lähti Flamingon nälkäisistä kylpijöistä

Deliberin taival alkoi Vantaalta, Viihdekeskus Flamingon pienestä anniskelukahvilasta vuonna 2016.

Noora sai Matti-isältä tehtävän: “Suunnittele tilaan jokin kuppila, josta kylpijät saavat kahvia”. Noora ryhtyi toimeen ja päivä päivältä ruutupaperille suunniteltu kahvila alkoi saada yhä kunnianhimoisempia piirteitä. Suunnitelma ei enää näyttänytkään kahvipysäkiltä, vaan joltain suuremmalta.

Deliberi

Deliberi-nimeä pyöriteltiin pitkään ja sille etsittiin logoa. Tuloksena syntyi Deliberi-lintu. Ei flamingo eikä tukaani, vaan Deliberi-lintu, joka luonnosteltiin nimen D- ja B-kirjaimista. Vuonna 2021 Deliberi-lintu pääsi eläkkeelle visuaalisen uudistuksen yhteydessä.

Sisustus

Sisustus on meille tärkeä asia ja siihen haluttiin panostaa alusta lähtien. Sisustuksen tuli olla aistikas, omaleimainen ja inspiroiva. Pitkin maakuntia haettiin vanhoja puuveneitä, joista saatiin kiinnostavat elementit seinille. Kun ravintoloita on tullut lisää, sisustus on säilynyt yhtenä tärkeimpänä intohimonamme.

Enemmän kuin kahvia

Vaikka lähdimme yksinkertaiselle matkalle sammuttamaan kahvin janoa, on meillä ollut ilo löytää ravintolatiloja, joihin uskomme, joista asiakkaamme meidät löytävät helposti ja joissa mieliteot käyvät toteen.